MENU

Met de Majesty Royal Tours maak je kennis met de leukste en mooiste padelbanen wereldwijd en speel je met je eigen collega’s, vrienden, businessclub of groep enthousiastelingen op banen waar je normaal niet zo snel komt.

Wij organiseren speciale reizen voor beginners, gemiddelde en professionele spelers naar de beste Padel-locaties wereldwijd, full service, oftwel je hoeft je geen zorgen te maken.

Zodra je het vliegtuig, de bus of trein instapt begint jouw Padel avontuur in luxe en stijl.De “Royal Experience” staat bij ons centraal, dus geen gedoe maar pure luxe, lekker eten, wellness en vooral fantastische sportavonturen.

Gun jezelf een royal padel treatment en stap aan boord bij Majesty Royal tours. 

PS: Ben je een beginner, maar wil je het spel graag leren en genieten van een Royal tour?! 

Ga met ons mee op de speciale Majesty Royal Intro tour. Tijdens deze bijzondere reizen naar fenomenale banen organiseren wij clinics en privélessen. 

Wij zijn jouw koninklijke mentor in padel.

Wat leuk dat je overweegt om met MAJESTY PADEL op reis te gaan! Dat vinden wij heel tof! We zijn zeer vereerd!  Wij bieden je/jullie daarom zeer interessante prijzen aan en regelen je padeltrip tot in de puntjes. 

Ontzorgen noemen we dat. Jij padel spelen en genieten, wij regelen de rest. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Dan gaan we samen de mogelijkheden doornemen voor een majestueuze samenwerking!

1
#FormSendSuccess
#FormSendError