MENU

Padel spelen met je collega's, sportteams en vrienden? Dat doe je met Majesty Royal Club! Boek vandaag nog jouw ultieme groepsevenement! Met Majesty Royal Club kun je in de gehele BENELUX genieten van de mooiste en beste Padelbanen. 

Wij zijn onafhankelijk en kunnen daardoor altijd een perfecte match vinden voor jou en je event. Naast dat padel een super leuke sport is, zorgen wij ook dat je kunt genieten van een hapje en een drankje. Onze partner locaties zijn namelijk voorzien van alle faciliteiten. 

Sluit je uitje goed af met een gezellige lunch, Aziatische / Spaanse tapas of een lekkere borrel. Wil je je gasten een aandenken meegeven in de vorm van rackets of accessoires ? Bij Majesty verzorgen we dit graag voor je met jouw logo en tekst erop.Interesse? 

We maken samen een programma op maat op basis van het aantal deelnemers en jullie wensen. Met de juiste instructies kan er al snel door iedereen een balletje geslagen worden. Let’s play!

Wat leuk dat je overweegt om een evenement te boeken via MAJESTY PADEL!  Dat vinden wij heel tof!  Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Dan gaan we samen de mogelijkheden doornemen voor een majestueuze samenwerking!

1
#FormSendSuccess
#FormSendError